ToppBand™

Järjestystä nopeasti ja kätevästi

K estävillä ToppBand™ PA sekä ToppBand™ PE johdinsiteillä saat johdot, letkut, putket ja kaapelit nopeasti ja kätevästi järjestykseen. Voit avata ja sulkea sidoksen yhtä helposti, vaikka kuinka monta kertaa, sillä ToppBand™ sitoo aina yhtä tiukasti.

ToppBand PA PDF

ToppBand PE PDF

ToppPart™ Taivutetut putket

Helpot ja nopeat asennukset ToppPart™ putkilla

Muotoon taivutetut ToppPart™ putket ovat asennusvalmiita pneumatiikka- ja nesteputkia. Siksi ToppPart™ putkien asentaminen on helppoa ja nopeaa. Ja tietysti entistä lyhyempi asennusaika merkitsee säästöä!

ToppPart™ putket ovat vaihtoehto kohteisiin, joihin ei voida asentaa metalliputkia. Räätälöimme ToppPart™ putket asiakkaamme tarpeen mukaan. Voimme valmistaa sekä 2D ja 3D -muotoja. Saatavana on myös useita värivaihtoehtoja.

A, B ja C viittaavat mutkien väliseen pituuteen, joka voi olla välillä 120 mm – 2000 mm. Teemme putkia mittatilaustuotteena asiakkaan tarpeisiin, joten ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa.

Mitä materiaaleja voimme taivuttaa?

Tällä hetkellä pystymme taivuttamaan PA11, PA12 ja PEX putkia, joiden ulkohalkaisija on 6 mm – 75 mm. Kykenemme taivuttamaan muotoja lähes rajattomasti käyttötarkoituksen mukaisesti.

Kun tarvitset lisätietoja ota yhteyttä asiantuntijoihimme info@toppi.fi

ToppPart PDF

ToppMulti™

Yksi tuote – ratkaisu moneen tarpeeseen

Laadukkaat ToppMulti™ monikäyttökaapelit ovat esimerkiksi yhdistelmä pneumatiikkaputkia, nesteputkia, sähkökaapeleita ja valokuituja. Valmistamme ToppMulti™ -moniputkikaapeleita tilauksesta asiakkaittemme erityisiä tarpeita varten.

Valmistamme ToppMulti™ -kaapeleita PA, PE ja PES (PE-LD ja PE-LLD), PUR ja PVC materiaaleista.

ToppMulti™ tekniset tiedot